Porträttfotografering

Jag tar emot bokningar året runt och anpassar fotograferingsplatsen enligt årstid. Om du önskar kan vi komplettera fotograferingen med bilder tagna inomhus. 

DSC3240.jpg

Hur sker bokningen?

Om det känns som att jag är rätt fotograf för er kan ni skicka en bokningsförfrågan genom formuläret som hittas längst ner på denna sida. 

 

När bokningen bekräftas skickar jag er en faktura på en reserveringsavgift på 90€ som garanti på er bokning. Avgiften returneras inte om avbokning sker. Summan dras av från den slutliga fakturan som ni får när bilderna levereras.  

Var fotograferar vi?

Jag utgår från trakten kring Raseborg, men kan även ta mig längre bort mot reseersättning. Du är varmt välkommen hem till mig i Karis, då jag har några riktiga pärlor till fotoställen i anslutning till min gård, men jag besöker även gärna din favoritplats! 

Jag fotograferar i första hand alltid utomhus, men kan erbjuda inomhusfotografering för porträtt av barn.

Vad gör vi vid regn eller sjukdomsfall?

Om vädret inte alls är på vår sida eller om någon av oss blir sjuka, bokar vi avgiftsfritt om fotograferingstiden till en annan tidpunkt. 

Dessa paket erbjuder jag

Porträttfotografering

Detta fotograferingspaket går att applicera på många olika typer av tillfällen. Kanske du vill föreviga ditt barns halvårs- eller ettårsdag? Konfirmation- eller examensporträtt? Funkar också mycket bra. Dock gäller detta paket fotografering av en person. Om du önskar ta syskon- eller familjeporträtt hänvisar jag till paketet längre ner på denna sida. 

I detta paket ingår:

ca 30-40 minuter fotografering (1 person)
 

Ett urvalsgalleri med ca 30 bilder
 

8 st högupplösta digitala bilder

250€

bild15.jpg
joca.jpg

Kärleksfotografering

​Ingen orsak är för stor eller liten för att fira kärleken. Firar ni kanske årsdag eller en förlovning? Eller vill ni helt enkelt bara sätt färg på en helt vanlig tisdag genom en lite annorlunda dejt framför min kamera? Då är en "kärleksfotografering"​ något jag vill rekommendera.

I detta paket ingår:

45 minuter fotografering i miljö
 

Ett urvalsgalleri med ca 40 bilder
 

8 st högupplösta digitala bilder

300€

Syskon- & familjefotografering

Syskon- och familjebilder vill jag att skall kännas spontana och härliga - uppställt på rad i stela poser är inte min grej. Målet är att skapa avslappnade bilder i "riktiga" miljöer och därför låter jag barnen leka, utforska och busa under fotograferingstillfället. Fotografering utomhus ger möjlighet till många avslappnade och glädjefyllda familjebilder.

I detta paket ingår:

ca 45 minuter fotografering
 

Ett urvalsgalleri med ca 40 bilder
 

10 st högupplösta digitala bilder

380€

bild16.jpg
freja33.jpg

CV-porträtt

Dags att uppdatera ditt CV,  Tinderprofilen eller profilbilden på Facebook? Då är detta paket något för dig. 

I detta paket ingår:

ca 20 minuter fotografering
 

Ett urvalsgalleri med ca 15 bilder
 

2 st högupplösta digitala bilder

100€

Erbjudande!
Porträttfotografering + layout av CV:

195€

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Fotograf Emilia Nyberg