Familjelycka

Familjefotograf i Raseborg

webb_Svartvit11.jpg

Minnen för generationer

När du investerar i en familjefotografering, investerar du i minnen att bevara i generationer framöver. 

Jag vill fånga liv, skoj och kärlek i mina bilder och därför ger jag endast enkla direktiv och förslag under fotograferingens gång och låter sedan stämningen leda oss vidare. I några av bilderna ställer vi upp till "klassiska" familjeporträtt men i övrigt ligger fokus på interaktionen mellan familjemedlemmarna och spontanitet. 

 

Om ni letar efter en glad fotograf med barnasinnet i  behåll har ni kommit helt rätt! 
 

Bild31.jpg
Bild27.jpg

Emilia är en väldigt skicklig fotograf och vi är så nöjda med bilderna! Hon lyckades skapa en avslappnad stämning under fotograferingen och gjorde det till en rolig stund vi kommer minnas. Emilia kom med många fina idéer och initiativ, vilket resulterade i mångsidiga bilder. Ett extra plus var att Emilia var så bra med barn, vår dotter hade hur roligt som helst under fotograferingen. Tack för härliga bilder och en rolig upplevelse!

Matilda & Kim

familjefoto karis.jpg

"Så avslappnad och kiva fotografering, kändes som

en rolig stund för oss alla.

Emilia får både obekväma vuxna och blyga barn att känna sig bekväma och glömma bort kameran. Stämningen på bilderna är så fin, vi blev så nöjda med alla bilder."

Linda & Jesse

Naturligt, roligt och busigt

Vid en fotografering hos mig sätter jag stor vikt vid att alla känna att det är en rolig stund utan krystade poser och stela leenden. Jag låter barnen springa omkring och anpassar fotograferingen enligt vad som i stunden känns rätt. 

Bus, skratt och skoj är ett välkommet inslag - här skapar vi inga "perfekta" studiobilder, utan tar situationen som den kommer. 

Ta med hela familjen!

Jag har inga begränsningar på vad som räknas som "familj" i detta fotograferingspaket, utan det är fritt fram att ta med kusiner, morfar, bästisen eller katten. Huvudsaken är att konstellationen känns rätt för er! 

Jag rekommenderar dig att höra av dig i god tid om du önskar boka en fotografering med mig, eftersom jag endast tar emot ett begränsat antal fotograferingar per månad.

Om du och din familj har möjlighet att fotograferas under en vardag mellan kl. 16-19 kan jag lösgöra tider med kortare varsel. Jag erbjuder endast ett litet antal fotograferingstider under veckoslut. 

Efter att vi spikat ditt fotograferingsdatum skickar jag dig en faktura med en bokningsavgift på 100€. Denna avgift säkrar ditt datum och betalas inte tillbaka ifall avbokning skulle ske. Summan dras sedan av den slutliga fakturan som skickas i samband med bildeveransen. 

När och hur sker bokningen?

Var fotograferar vi?

Jag utgår från Raseborgsområdet men kan även ta mig till annan ort. För fotografering utanför Raseborg tillkommer en avgift för resor och transport.

 

Vid en familjefotografering kommer jag gärna hem till dig för att barnen skall känna sig trygga och bekanta med miljön. Det går också fint att vi möts upp i t.ex en park eller annat naturområde. 

Som tredje alternativ erbjuder jag möjligheten att komma hem till min egen gård där det finns gott om utrymme och skogar att springa av sig för dem med mycket spring i benen. 

Visst kan det vara kul att klä upp sig lite grann när man väl bokat en familjefotografering, men huvudsaken är definitivt att ni känner er bekväma! Barn med skor som klämmer eller tröjor som sticks är aningen svårare att muta än de som fått välja en mjuk favorittröja. 

Dock rekommenderar jag er att välja kläder utan spretiga mönster och stora tryck. Det enkla och mer avskalade gör sig oftast bäst på bild, så den här gången lämnar vi kanske hawaiiskjortan och frozenklänningen hemma, okej? 

Till er hjälp och för inspiration har jag samlat ihop denna inspirationsmapp, där ni förhoppningsvis kan få lite idéer om hur ni kan kombinera färger och klädesplagg inför fotograferingen. 

Måste man klä upp sig?

sysjonfotografering.jpg

Emilia fick alla syskon att känna sig bekväma under vår fotografering med henne! Bilderna är otroligt fina och genomstrålar en härlig känsla!

Amira

I trygg hemmamiljö eller på ett litet äventyr

När du bokar en familjefotografering kommer jag gärna hem till dig och fotograferar i en för barnen trygg och bekant miljö inomhus eller ute i trädgården. Det går också bra att vi möter upp i ett naturområde som t.ex. en park, vandringsled eller strand. Samtidigt som vi går på en upptäcktsfärd i en skog kan jag samla på mig de mest härliga och stämningsfulla bilderna. Det är helt enkelt lite upp till er - jag är med på det mesta! 

Kombinera med födelsedag eller fest

Det går fint att kombinera familjefotograferingen med födelsedagsporträtt för någon i familjen eller någon typ av firande, exempelvis konfirmation. Samma paketpris och -tid gäller oavsett hurdant upplägg du önskar på fotograferingen. Det går alltid bra att köpa till bilder utöver de som ingår i paketet i efterhand. 

Familjefotograf.jpg

Detta ingår i din fotografering:

  • Konsultation där vi planerar miljö och tidpunkt för din fotografering

  • 60 minuter fotograferingstid
     

  • En härlig stund tillsammans med familjen där vi ser till att alla har roligt tillsammans

  • Ett digital bildgalleri ur vilket du kan göra ditt urval

  • 10  st högupplösta, välredigerade, digitala bilder som även är kompatibla med webben

  • Möjlighet att köpa fler bilder för ett tilläggspris

385€

Genom ett familjefotografering bevarar du minnen för generationer framöver

Lediga tider

0

SEPTEMBER 2021

0

OKTOBER 2021

0

NOVEMBER 2021

1

DECEMBER 2021