Graviditetsmagi

Gravidfotograf i Raseborg

höstgravid_webb.jpg

En speciell tid i livet

En graviditet är en unik tid i ditt liv och under en fotografering hos mig strävar vi efter att fånga detta ögonblick genom vackra bilder som blir ett trevligt minne att blicka tillbaka till. Varje mamma och gravid kvinna förtjänar ett ögonblick då all fokus ligger på henne och den kommande nya familjemedlemmen.

Fotograferingen är en stund bara för dig, där jag gör mitt yttersta för att du skall känna dig vacker, uppskattad och bekväm. 

Från mig kan du förvänta dig varma, hjärtliga bilder som är fotograferade och redigerade med stort omsorg. Jag lägger ner mycket tid på att med största omsorg välja ut de perfekta fotograferingsplatserna samt var ljuset faller som bäst.

Jag tar emot bokningar året runt och anpassar fotograferingsplatsen efter årstiden. Om du önskar kan vi komplettera fotograferingen med bilder tagna inomhus.

solros.jpg

Naturliga bilder i vacker miljö

Med stor förkärlek till naturen - och framför allt skogen, väljer jag med stor omsorg ut de vackraste platserna för just din fotografering. Vi jobbar med det som just den aktuella årstiden har att erbjuda och använder det till vår fördel för att skapa magiska bilder tillsammans. 

Under fotograferingen använder vi oss av enkla och naturliga poseringar och jag vägleder dig för att framhäva din vackra gravidmage på bästa sätt. 

Lån av vackra klänningar

När du bokar fotografering hos mig ingår lån av vackra klänningar som framhäver den rundade magen. Innan fotograferingen börjar får du i lugn och ro välja ut vilka klänningar du vill använda dig av. Om vi inte utgår från min studio får du ta del av urvalet online och bestämma dig på förhand så tar jag med ombytet till fotograferingsplatsen. Det går naturligtvis även bra att du använder dig av dina egna kläder - dock rekommenderar jag enfärgade plagg utan kraftiga mönster. 

webb03.jpg
Gravidfotograf Karis.jpg

När och hur sker bokningen?

Jag rekommenderar dig att höra av dig i god tid om du önskar boka en fotografering med mig, eftersom jag endast tar emot ett begränsat antal fotograferingar per månad.

Fotograferingen sker någon gång mellan vecka 25-35, exakt när beror mycket på hur du mår  och när magen vuxit till sig så den syns fint på bild. 

Efter att vi spikat ditt fotograferingsdatum skickar jag dig en faktura med en bokningsavgift på 100€. Denna avgift säkrar ditt datum och betalas inte tillbaka ifall avbokning skulle ske. Summan dras sedan av den slutliga fakturan som skickas i samband med bildeveransen. 

Var fotograferar vi?

Jag utgår från Raseborgsområdet men kan även ta mig till annan ort. För fotografering utanför Raseborg tillkommer en avgift för resor och transport.

 

Jag har ett flertal vackra platser i mina hemknutar i Karis var jag kan föreviga dina bilder, men jag tar även gärna emot dina egna förslag. 

 

Jag fotograferar alltid utomhus och vid dåligt väder bokar vi om din fotografering till en annan dag. Om du önskar är det möjligt att komplettera fotograferingen med bilder tagna inomhus men huvudfokus ligger alltid på utomhusfotograferingen.

Kan jag ta med mig familjen?

Huvudfokus vid denna typ av fotografering ligger på dig som blivande mamma, med det går också bra att inkludera din partner helt eller delvis i fotograferingen. 

I slutet av fotograferingen kan jag knäppa några bilder där eventuella övriga familjemedlemmar (barn) deltar, men huvudfokus ligger inte på dessa bilder. 

evajonas.jpg

"Tusen tack för en kul dag, min sambo sade till och med ännu igår kväll att det var kul, så då måste han verkligen ha tyckt det också!"

- Eva

Avklätt och smakfullt

Om du önskar, fotograferar jag gärna mer avklädda men smakfulla bilder på dig och din vackra mage. Du väljer själv om vi tar bilderna inomhus eller ute i naturen. Till låns har jag fina spetskimonos för att förhöja stämningen i bilderna.  

mage.jpg

Vackra blommor

Som pricken över i:et (eller sockervadden på Borgbacken, som min gamle gymnasielärare skulle ha sagt) ingår vackra blommor i form av en huvudkrans eller en bukett i fotograferingen. Vi tar bilder både med och utan blommorna och efter fotograferingen får du ta med kransen eller buketten hem som minne. 

gravidporträtt.jpg
webb12.jpg

Detta ingår i din fotografering:

 • Konsultation där vi planerar miljö och tidpunkt för din fotografering

 • Cirka 30 minuter tid där du i sällskap av lite god fika får prova klänningarna och välja vilka plagg du vill bära vid fotograferingen

 • Lån av upp till 3 av mina gravidklänningar och plagg

 • 60 minuter fotograferingstid (inklusive ombyten)
   

 • En härlig stund för dig själv eller tillsammans med din partner där du får känna sig som ditt vackraste du
   

 • En vacker huvudkrans eller blombukett som du efter fotograferingen får ta med dig hem som minne.

 • Ett digital bildgalleri ur vilket du kan göra ditt urval

 • 8 st högupplösta, välredigerade, digitala bilder som även är kompatibla med webben

 • Möjlighet att köpa fler bilder för ett tilläggspris

420€

När du bokar en gravidfotografering investerar du i minnen för livet.

Lediga tider

december 2020
december 2020

inga lediga tider

press to zoom
januari 2021
januari 2021

1 ledig tid

press to zoom
februari 2021
februari 2021

2 lediga tider

press to zoom