Kärleksfotograf i Raseborg

Stämningsfulla porträtt på dig och din partner

parfotografering

Fånga er kärlek på bild

Vill du uppleva en unik och härlig stund, bara du tillsammans med din partner? Kanske ha ungefär världens bästa dejt? En liten flykt från vardagsjäktet och kvalitétstid tillsammans så det riktigt smäller om det?

Ja? Bra, då har du kommit rätt. Grabba tag i din bästa person och kom på kärleksfotografering med mig! Jag lovar dig en rolig stund med en massa vackra bilder att njuta av i efterhand.

fotografraseborg.jpg

Aldrig för tidigt eller för sent

Det finns absolut ingen tidsgräns på vad som skulle vara för tidigt eller för sent för att boka in en kärleksfotografering med din partner. Har ni varit tillsammans i ett par månader eller redan gifta i många år? Det spelar ingen roll - kärlek är alltid värt att fira!

En kärleksfotografering passar perfekt för dig som t.ex. vill föreviga en förlovning, årsdag eller bara vill pigga upp en helt vanlig sketen tisdag tillsammans med din älskling. 

förlovningsfotograf.jpg

Vanliga frågor

När och hur sker bokningen?

Jag rekommenderar dig att höra av dig i god tid, eftersom jag endast tar emot ett begränsat antal fotograferingar per månad.

Efter att vi spikat ditt datum skickar jag dig en faktura med en bokningsavgift på 150€. Denna avgift säkrar ditt datum och betalas inte tillbaka ifall avbokning skulle ske. Summan dras sedan av den slutliga fakturan som skickas i samband med bildeveransen.

 

Länk till bokningsformuläret hittar du längst ner på denna sida. 

Var fotograferar vi?

Jag utgår från Raseborgs-området men kan även ta mig till annan ort. För fotografering utanför Raseborg tillkommer en avgift för resor och transport.

 

Jag har ett flertal vackra platser i mina hemknutar i Karis var jag kan föreviga era bilder, men jag tar även gärna emot era egna förslag. 

 

Vad gör vi om det regnar eller är kallt?

Eftersom vi fotograferar utomhus spelar väder och ljus en viktig roll i vår fotografering. Om det visar sig att vädret är riktigt dåligt på vår planerade dag, bokar vi om din tid utan extra kostnad. 

Vid kall väderlek laddar vi upp med filtar och varm dryck att tina upp oss med under fotograferingen. Dessutom har jag värmepåsar som ni kan hålla i händerna och sticka in i kläderna för att hålla er varma.

Avslappnat och kärleksfullt

Under vår fotografering vill jag fånga ögonblicken mellan er och älskar bilder som lyfter fram äkta känslor framom perfekta poser.


Jag vet att det kan kännas lite stelt och nervöst i början då man skall ställa sig framför kameran, men jag kommer göra mitt bästa för att få till en så avslappnad och rolig stämning som möjligt.

 

Efter 10 år som fotograf har jag mina små knep som trollar bort nervositeten i ett kick och trollar fram magi i bilderna! 

idabjörn.jpg

Så här går fotograferingen till

1. Kontakt

Kontakta mig via bokningsformuläret och berätta om när ni ni vill bli fotograferade och andra önskemål kring fotograferingen.

2. Planering

Vi hörs via e-post eller telefon och bestämmer plats och tid för fotograferingen. 

Du får en faktura med bokningsavgift (150€) som bör vara betald innan fotograferingen.

3. Fotografering

Äntligen dags att fotografera

Vi fotograferar vid utvald plats och om årstiden kräver det, värmer vi oss med varm dryck, filtar och värmepåsar mellan varven. 
 

4. Leverans

Senast 2 veckor efter vår fotografering levererar jag ett webbgalleri, ur vilket du väljer ut dina bilder. När du gjort ditt valt levereras bilderna och den slutliga fakturan i digitalt format.

Om mig

Men vem är hon bakom kameran egentligen? Emilia heter jag, även kallad Miilo i de flesta sammanhang. Karisbo, kattperson av rang och ganska kul när jag lägger den sidan till.

Bor på landsbygden, är scout och vistas gärna i naturen - därför genomför jag också väldigt gärna mina fotograferingar utomhus.

Att fånga kärleken mellan två personer måste ju ändå höra till de mysigaste av uppdrag och jag kommer att göra det bästa för att få just era bilder att spraka!

fotograf emilia nyberg.jpg
kärleksfotografering.jpg

Detta ingår i din fotografering:

  • Konsultation där vi planerar miljö och tidpunkt för din fotografering​

  • 45 minuter fotograferingstid 
     

  • En härlig stund tillsammans med din partner

  • Ett digital bildgalleri ur vilket du kan göra ditt urval

  • 8 st högupplösta, välredigerade, digitala bilder som även är kompatibla med webben

  • Möjlighet att köpa fler bilder för ett tilläggspris

 

350€

När du bokar en fotografering investerar du i minnen för livet.

Lediga tider

Lediga tider

0

SEPTEMBER 2021

0

OKTOBER 2021

2

NOVEMBER 2021

2

DECEMBER 2021