Minisessions

för porträtt av barn, familj och studenter

familjefotografering.jpg

Skapa vackra minnen i vårsolen

Äntligen är det dags för minisessions igen! Jag bjuder in till en härlig stund för porträttfotografering utomhus i det grönskande vårvädret 21-22.5.2021.  

Vårens minisessions kommer att vara inriktade på dig som vill komma och ta student-, barn- eller familjeporträtt.

 

Sessionerna kommer att ta plats i Pumpviken i Karis 21.5 och på Ramsholmen i Ekenäs 22.5. Jag erbjuder ett begränsat antal fotograferingar per tillfälle och bokningskalendern öppnar 17.4.

studentfotografering.jpg

Vad är en minisession?

En minisession är helt enkelt en lite mindre fotografering än de jag vanligtvis erbjuder. Inför en "vanlig" fotografering hos mig har vi längre kontakt och planerar plats och tid utgående från era specifika önskemål, medan vi på en minisession ses på en bestämd plats där jag på förhand riggat upp några "fotograferingsstationer".

Minisessions är även kortare tidsmässigt och innehåller lite färre bilder i ditt bildpaket, men oroa dig inte - under 20 minuter kommer vi att hinna fånga många fina bilder!

barnporträtt.jpg
familjefoto karis.jpg

"Så avslappnad och kiva fotografering, kändes som

en rolig stund för oss alla.

Emilia får både obekväma vuxna och blyga barn att känna sig bekväma och glömma bort kameran. Stämningen på bilderna är så fin, vi blev så nöjda med alla bilder."

Linda & Jesse

När & hur sker bokingen?

Min bokningskalender öppnar lördagen 17.4 kl. 9.00 och från och med det kan du reservera tid för din fotografering.

Efter att jag fått din bokning skickar jag en faktura med en bokningsavgift på 50€ som skall vara betald innan fotodagen.

 

Bokningsavgiften betalas inte tillbaka ifall avbokning skulle ske. Om du får förhinder i form av sjukdom eller liknande försöker vi hitta ett nytt datum. 

 

Summan dras sedan av den slutliga fakturan som skickas i samband med bildleveransen. 

Vem kan boka en minisession?

Denna omgång av minisessions riktar sig till er som vill komma och ta student-, barn- eller familjeporträtt. 

Observera att vid barnfotografering bör barnet klara av att sitta själv. Detta eftersom vi fotograferar utomhus utan tillgång till studiorekvisita. 

Hur går fotograferingen till?

Efter att ni har skickat in er bokning och betalat bokningsavgiften är er plats säkrad för fotografering!

 

Då det är dags att fotograferas är det är viktigt att ni kommer i tid, då jag inte kommer att ha möjlighet att addera extra tid i slutet av er fotografering, utan er tid kortas i så fall av. 

 

Om det är barn som skall stå framför kameran rekommenderar jag att komma utvilade och mätta i magen så vi utgår från bästa möjliga humör när vi skall fotografera. 

Väl på plats har jag förberett ett par olika stationer som vi fotograferar vid. Om du önskar får du även ha med egen rekvisita. 

Var fotograferar vi?

Fotograferingen sker vid på förhand bestämda "stationer" i Pumpviken i Karis fredagen 21.5 och på Ramsholmen i Ekenäs lördagen 22.5.

Om det visar sig att vi måste boka om pga dåligt väder fotograferar vi vid samma plats och tid men vid ett annat datum.

Vad gör vi om det regnar?

Om det visar sig att regnet står som spö  i backen är vi tyvärr tvungna att boka om tiderna.

Jag hör av mig någon dag innan fotograferingen om det visar sig att vi kommer att bli tvugna att hitta nya datum.

Minisession som gåva?

Med morsdagen på kommande passar minisessions perfekt att ge bort som gåva. Ett presentkort på fotografering som ger stämningsfulla bilder tillsammans med barnen är något som en mamma garanterat skulle uppskatta att hitta på frukostbrickan när hon vaknar upp på morsdagen!

Bara nämn i bokningsformuläret under "övriga kommentarer" att du önskar ett presentkort så kan jag mejla dig ett digitalt presentkort avgiftsfritt, eller skicka ett fysiskt presentkort per post (3€). 

LE22.jpg
LE29.jpg

Detta ingår i din fotografering:

  • 20 minuter fotograferingstid

  • Ett digital bildgalleri ur vilket du kan göra ditt urval

  • 3  st högupplösta, välredigerade, digitala bilder

  • Möjlighet att köpa fler bilder för ett tilläggspris

150€