Priser

Porträttfotografering

En porträttfotografering kan bokas för t.ex. examensbilder, årsdagar, konfirmations-, barnporträtt​​ eller helt enkelt trevliga bilder på dig eller en vän utan någon speciell orsak. Paketet inkluderar fotografering i ca 45 minuter. Alla bilder levereras digitalt och högupplösta.

150 €

Gravidfotografering

Föreviga din graviditet med stämningsfulla bilder i valfri miljö. Fotograferingen är 1-2 h lång och om om du önskar ingår lån av klänning från e/s design i priset. 

200 €

Bröllopsfotografering

Föreviga en av dina viktigaste dagar med stämningsfulla bilder! Du kan boka mig som fotograf för allt från endast porträtt till heldagsfotografering. I alla bröllopspaket ingår konsultation innan fotograferingen för att diskutera tankar och önskemål kring er stora dag.  Startpris: 300€, kontakta mig för offert på olika paket. Läs mer om villkoren för bröllopsfotografering i dokumentet länkat via gemikonen:

300€

Förlovning & kärleksporträtt

Boka in en stämningsfull fotografering tillsammans med din partner i valfri miljö. 

 

Paketet inkluderar fotografering i ca 60-90 minuter. Alla bilder levereras digitalt och högupplösta.

220 €

Syskon- & familjefotografering

Föreviga familjen med trevliga porträtt med föräldrar, syskon och husdjur - helt enligt önskemål! Fotograferingen sker på barnens villkor och tidtabellen anpassas därefter, mellan 40 – 90 minuter. 

250 €

Babyfotografering

Föreviga nykomlingen i familjen under en babyfotografering i studio (möjligt även utomhus, om säsong och väder tillåter). Fotograferingen sker på barnets villkor och kan ta upp till 2h om det behövs. Rekvisita finns att tillgå, men man får även ta med egna saker och klädombyten om så önskas. 

200 €

Övrigt

Förutom de traditionella porträtten tar jag även emot andra fotograferingsuppdrag så som t.ex. fotografering av grupper och personal, artistporträtt, produktfotografering samt dokumentering av evenemang och tillställningar. Jag utför också gärna redaktionella fotouppdrag. Kontakta mig för en offert!

Please reload

EN Productions förbehåller sig rätten till ändringar. Prisen uppdaterade 1.10.2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Fotograf Emilia Nyberg